Hoe druk ik schapkaarten af?

U kunt de schapkaarten printen direct nadat u de artikelgegevens naar de kassa in de winkel heeft gestuurd.
Dit werkt als volgt:

• Kies de knop Schapkaarten middenonder het dashboard.

• Selecteer een regel met het als eerste af te drukken schapkaart formaat, en klik op de printer knop links onder.
    Het aantal schapkaarten met het aantal pagina's wordt getoond.

• Kies nu de knop Printen, en vervolgens de knop OK.
    Wacht nu even totdat de schapkaarten zijn aangemaakt, en sluit het schapkaarten scherm.

• Kies nu in het menu voor Exporteren - Exporteren PDF.
    U ziet dan een lijst met schapkaart overzichten, het meest recente bovenaan.

• Ga op de juiste staan en klik met rechtmuisknop het popup scherm open.
    Kies voor openen en selecteer de locale printer. Controleer het aantal schapkaartvellen wat geprint moet worden.

• Klik vervolgens op afdrukken.

U kunt ook schapkaarten aanmaken door EAN codes te scannen, als volgt:

• Kies de knop Schapkaarten middenonder het dashboard, en vervolgens de knop EAN code invoeren.

• Scan nu elk artikel waarvoor u een schapkaart wilt ontvangen.
    De schapkaarten staan nu in de lijst, en u kunt ze op de hiervoor beschreven manier afdrukken.

Daarnaast kan u ook de schapkaartjes scannen met uw datacollector, als volgt:

• Kies de knop Schapkaarten middenonder het dashboard, en vervolgens de knop Schapkaart importeren.

• Druk op de knop met de drie puntjes […] en selecteer het bestand die uit uw datascanner is opgeslagen op uw systeem. Dit is dezelfde methode die u ook kan gebruiken voor bestellen

• Kies de knop importeren. Al deze artikelen krijgen nu ook het schapkaartje vlaggetje. U kunt dan bovenstaande gebruiken voor het afdrukken.

Het is belangrijk dat u de schapkaarten in de winkel zo snel mogelijk na het printen op het schap plaatst zodat de prijzen overeenkomen met de prijzen in de kassa.