Hoe breng ik de artikelwijzigingen in de Point of Sale?

Voer de volgende stappen uit:

 • Accordeer de wijzigingen, kies hiervoor de knop Accorderen mutaties op het dashboard.
   
 • Op tabblad Nieuwe artikelen vinkt u de artikelen aan die u in het winkelassortiment wilt opnemen. Indien u wenst, kunt u er ook voor kiezen een eigen prijs toe te kennen aan de artikelen. U dubbelklikt hiervoor op Inkoop of Verkoop bedrag dat u wenst aan te passen in de kolommen van Eigen. Door op Enter te drukken, slaat u die aanpassing op. U kan ook gebruik maken van de cursor toetsen Omhoog en Omlaag om de volgende records ook aan te passen.

  U geeft aan met de vinkjes of de knop Akkoord welke regels u wil verwerken. Met de knop Alles akkoord kunt u in 1 keer alle artikelen aanvinken, terwijl u met Alles niet-akkoord alle vinkjes weghaalt. Met de knop Aangevinkte art. naar winkelassortiment worden de artikelen met het vinkje aan het winkelassortiment toegevoegd. De artikelen die niet aangevinkt zijn zullen worden geregistreerd als Afgewezen. Deze zullen niet naar de Point Of Sale gestuurd worden.
   
 • Op tabblad Prijs wijzigingen vinkt u de artikelen aan waarvan u de prijs van de leverancier wilt overnemen (met de knop Alles akkoord kunt u in 1 keer alle artikelen aanvinken).
  Met de knop Prijs wijzigingen doorvoeren wordt van de aangevinkte artikelen de prijswijziging doorgevoerd.
  Zowel de nieuwe artikelen als de artikelen met geaccordeerde prijswijziging worden gemarkeerd voor het aanmaken van een schapkaart.
   
 • Verzend de artikelgegevens naar de kassa via de keuze Exporteren op het dashboard en de knop Exporteren.
  Hierna kunt u de schapkaarten afdrukken via de knop Schapkaarten op het dashboard.

Neem contact op met DeKassa servicedesk indien u een aantal van de bovenstaande handelingen automatisch wilt laten uitvoeren.