Hoe kan ik met Mix & Match werken?

Als de module Mix & Match is aangeschaft dan is deze te benaderen via het hoofdmenu van het programma en dan te kiezen voor Artikelbeheer en dan Mix & Match.
Als dit wordt gekozen dan wordt het Overzicht Mix & Match getoond.

Met de knop Bekijken kan een M&M worden bekeken.
Door op de knop Toevoegen te klikken kan een M&M worden toegevoegd.
Als een M&M gewijzigd moet worden dan kan op de knop Wijzigen worden geklikt.
En met Verwijderen kan de gehele M&M weggehaald worden.

Vul in bovenstaand scherm de gegevens in voor de Mix & Match.

De Naam en Kassabon tekst zijn beschrijvingen van de M&M en zijn vrij in te vullen.
Bij het Aantal wordt aangegeven over het aantal EAN's waar de korting over wordt gegeven.
Kies het Type M&M en vul achter het Type de aantal waar het over gaat. Zie Welke Mix & Match kunnen gebruikt worden voor een toelichting van de verschillende M&M's.
Vul bij Datum start en Datum eind de periode in waarover deze M&M gaat.
En in de Lijst met artikelen…. kunnen de artikelen worden ingevoerd die bij de M&M horen. Kies een artikel door het EAN nummer in te voeren of door op de „drie puntjes“ (bij de blauwe pijl) te klikken en in het overzicht van de artikelen een artikel te selecteren.

Exporteren

Als een M&M is aangemaakt dan moet deze naar de POS gestuurd worden.
Dat kan door in het Overzicht Mix & Match op de knop Deze actie-artikelen naar kassa te drukken, deze knop staat links onderin het venster.