Nieuwe versie POS 5

We zijn ook enthousiast om u de nieuwe functies van Retailpos Versie 5 te presenteren, die uw kassabeheer naar een hoger niveau tillen. Hier is een overzicht van de verbeteringen die we hebben geïmplementeerd:

Leeftijdsverificatie bij aankoop van alcohol
Een extra controlelaag is toegevoegd om de verkoop van alcoholische dranken te monitoren. Bij het scannen van een alcoholproduct wordt een pop-up geactiveerd voor leeftijdsverificatie, waardoor ongepaste aankopen gemakkelijk kunnen worden vermeden.

Flexibele afrondingsopties op het subtotaal
Deze functie biedt meer flexibiliteit bij het afronden van betalingen, met name bij contante transacties, waardoor het betalingsproces wordt vergemakkelijkt.

Verbeterd beheer van statiegeld
Het statiegeldbeheer is nu efficiënter, met opties om statiegeld toe te voegen of te verwijderen bij het scannen van producten, wat dubbele of incorrecte invoeren helpt te vermijden.

Visualisatie van verwijderde artikelen
Items die uit de transactie zijn verwijderd, worden nu gemarkeerd in het rood op het kassascherm, maar zullen niet verschijnen op de afgedrukte bon, voor een duidelijke en georganiseerde weergave.

Duidelijke weergave van kortingen
Kortingen worden nu helder in het blauw weergegeven, zodat klanten een duidelijk overzicht hebben van de besparingen op hun bon.

Overzicht van kortingen op de bon
Klanten kunnen nu het totale kortingsbedrag gemakkelijk zien op hun bon, wat een visueel inzicht geeft in de besparingen.

Snelle correctie van de laatste regel
Een nieuwe functie maakt het mogelijk om snel de laatste regel te verwijderen, waardoor fouten tijdens het afrekenproces efficiënter kunnen worden afgehandeld.

Introductie van de GroenPas
Bied exclusieve kortingen aan uw klanten met de GroenPas, die een jaar geldig is. Deze pas biedt klanten een korting bij elke scan, en vergt de aanschaf van een pasjesprinter.

Mix & Match acties (in testfase)
Vergemakkelijk het creëren van promoties en kortingen met speciale acties met verschillende barcodecombinaties. Let op: deze functie bevindt zich momenteel in de testfase.

Barcodepas inlogfunctie voor caissières en managers
Verhoog de beveiliging en efficiëntie met de nieuwe barcodepasfunctie, die extra functies biedt voor managers en caissières tijdens het inlogproces.