Nieuwe versie DeKassa 2.07

We zijn verheugd om de recente upgrade naar DeKassa versie 2.07 aan te kondigen, die aanzienlijke verbeteringen en nieuwe functies introduceert om uw bedrijfsvoering nog vloeiender en efficiënter te maken. Hier zijn de belangrijkste wijzigingen die zijn doorgevoerd:

Verbeterd beheer van EAN’s
Om dubbele invoer te voorkomen, worden EAN's die van leveranciers komen niet meer dubbel in het systeem geregistreerd.

Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor productprijzen
We hebben uitgebreide aanpassingen doorgevoerd om het eigenprijsbeleid van producten beter te beheren, waardoor u meer controle heeft over uw prijsstrategieën.

Gepersonaliseerd beheer van schapkaarten
U kunt nu specifieke leveranciers uitschakelen voor schapkaarten, waardoor u meer controle heeft over welke informatie wordt weergegeven.

Voorkom ongewenste triggers op schapkaarten, zoals het automatisch tonen van productherkomst, door deze functie naar wens in of uit te schakelen.

Geoptimaliseerde actiebeheer voor fysieke kassa's
Er zijn verbeteringen aangebracht in het proces van het exporteren en beëindigen van acties naar fysieke kassa's, wat zorgt voor een naadloze integratie en uitvoering van promoties en aanbiedingen.

Vereenvoudigde import van kassabonnen
Het importeren van kassabonnen is nu gestroomlijnder, waardoor u eenvoudiger en sneller transactiedetails kunt verzamelen en beheren.

Verbeterde Financiële Module
Er zijn significante verbeteringen aangebracht in de financiële module, waaronder een betere afstemming met de nieuwe functies en mogelijkheden van de POS 5-versie.

Introductie van de Inventarisatie Module
Ontdek de nieuwe inventarisatiemodule die een scala aan handige functies biedt om uw voorraadbeheer te vergemakkelijken. Bezoek onze website https://dekassa.nl/modules/ voor meer details over de beschikbare functies en mogelijkheden.