Hoe stuur ik artikelen met PLU code naar de weegschaal?

Dit is momenteel mogelijk voor weegschalen van Ishida en Mettler Toledo (Mira):

• Ishida
    De gegevens voor de Ishida kunt u vanaf deKassa applicatie op internet klaar zetten, waarna de weegschaal deze kan ophalen.
    De weegschaal dient toegang te hebben tot internet, eenmalig wordt de locatie van de artikelgegevens in de software bij de weegschaal ingesteld.

• Mettler Toledo
    Bij de Mira weegschalen worden de gegevens automatisch elke vijf minuten naar de weegschaal gestuurd.
    De gegevens voor de Mettler Toledo UC weegschalen kunt u vanaf deKassa applicatie op internet klaar zetten, waarna de weegschaal deze kan ophalen.
    De weegschaal dient toegang te hebben tot internet, eenmalig wordt de locatie van de artikelgegevens in de software bij de weegschaal ingesteld.
U zet als volgt een artikelbestand voor de weegschaal klaar:
  • Ken per weegschaal artikel een PLU code toe en zet een vinkje bij Weegschaal of Wicht op het Weegschaal tabblad.
    Er wordt vervolgens een PLU artikel aangemaakt met de prijs per kg ongeacht of de inhoud/eenheid stuks of kg is.

• Kies in het menu voor Exporteren en Exporteren Weegschaal (en zet een vinkje bij XML voor de Ishida weegschaal)

• Met de knop Exporteren wordt het bestand voor de weegschaal aangemaakt en op internet klaargezet.

• Met de knop Annuleren of het kruisje rechtsboven sluit u het Exporteren weegschaal scherm.